One stop shop

One stop shop

Het is niet alleen het eindresultaat dat telt, maar ook de weg daar naartoe. Een sportproject succesvol uitvoeren, vereist kennis en ervaring, maar ook aandacht en tijd. ER Sportprojecten kan u als one stop shop volledig ontzorgen. Tijdens de realisatie van het project gaan andere zaken vaak ook gewoon door. Als opdrachtgever of initiatiefnemer bent u gebaat bij een partner aan wie u het complete project met een gerust hart kunt uitbesteden. Wij zijn die partner.

Neem contact op

Het gemak van een alles-in-een partner

Bij al onze projecten leveren wij maatwerk. Heeft u behoefte aan een specialist aan wie u alle werkzaamheden kunt uitbesteden, dan zorgt ER Sportprojecten ervoor dat u nergens omkijken naar hebt. Als one stop shop zijn wij u alles-in-een partner. Ook wat betreft zaken om het project heen, zoals administratie en vergunningen. Dit biedt u een aantal belangrijke voordelen.

Wanneer wij uw sportproject uitvoeren, bieden wij u een enkel aanspreekpunt. Of het nu gaat om een vraag over de planning, het leveren van producten, de status van vergunningaanvragen of het ontvangen van subsidies: alles gaat via ons. Wij dragen er zorg voor dat alles wordt geregeld en houden u op de hoogte van ontwikkelingen die voor u en het project belangrijk zijn. Niet schakelen met talloze partijen tegelijk, of diverse locaties moeten bezoeken. Dat doen wij.

speedsoccer unipanel 40mm

Volledig ontzorgd

Werken met ER Sportprojecten betekent dat u tijd bespaart. Zeker bij grotere sportprojecten komen veel zaken kijken. Zaken waar u zich liever niet mee bezig wilt houden. Dat hoeft ook niet. Dit doen wij voor u, terwijl u de focus kunt houden op wat voor u belangrijk is.

Als one stop shop zijn wij ook altijd in staat om u aantrekkelijke prijzen te bieden. Wij hebben alle benodigde expertise in huis. Hierdoor hoeft u niet meerdere specialisten in te schakelen voor verschillende fases of losse delen van het project. Alle producten en diensten worden door ons en onze vaste partners geleverd en alle planningen sluiten op elkaar aan.

Dankzij onze kennis, ervaring en one stop shop diensten zorgen wij niet alleen voor een project met een perfect eindresultaat. Wij garanderen ook een optimale totstandkoming hiervan.

Meer informatie

Wat zeggen anderen?

Wij hebben alle kennis en expertise van Erwin volledig kunnen gebruiken bij de totstandkoming van ons nieuw te bouwen sportcomplex.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen