Custom made

Custom made

ER Sportprojecten biedt u samen met vaste partners een ruime keuze uit zeer veel verschillende producten. Wat voor sportproject u ook wilt realiseren; wij leveren de benodigde producten uit eigen huis. Daarbij kunt u altijd rekenen op de beste kwaliteit en service. Het kan echter voorkomen dat de producten uit ons assortiment niet in alle opzichten aan uw wensen voldoen. Aan de kwaliteit van de producten zal het nimmer liggen. Het is natuurlijk wel mogelijk dat u speciale wensen heeft die afwijken van waar onze producten standaard in voorzien. Ook voor custom made producten voor uw sportprojecten kunt u bij ons terecht.

Neem contact op

Wij houden van een uitdaging

Sport draait om prestaties. Wij houden van presteren en gaan een uitdaging zeker niet uit de weg. Heeft u een speciaal product in gedachten of heeft u specifieke wensen waar de producten van ER Sportprojecten niet standaard bij aansluiten? Schroom niet om contact met ons op te nemen en uw wensen bij ons neer te leggen. Wij houden van een uitdaging en gaan deze zeker niet uit de weg. Indien mogelijk zullen wij zorgen voor custom made producten die aan al uw wensen en eisen voldoen. Verregaand maatwerk is daarbij vaak mogelijk. Van unieke kleurenschema’s en logo’s tot op maat gemaakte ontwerpen en producten.

pannakooi malaga rechthoek

Dezelfde kwaliteit en service

Schakelt u ER Sportprojecten in voor custom made producten voor uw sportproject, dan kunt u altijd rekenen op dezelfde kwaliteit en service als bij de producten uit ons assortiment. Dezelfde specialisten zijn hier namelijk voor verantwoordelijk. Custom made producten worden ontworpen en geproduceerd in samenwerking met onze vaste partners en producenten. Dit betekent heldere communicatie, maximaal maatwerk, perfecte service en kwaliteit. Ook voor onze custom made producten bieden wij u scherpe prijzen. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Meer informatie

Wat zeggen anderen?

Wij hebben alle kennis en expertise van Erwin volledig kunnen gebruiken bij de totstandkoming van ons nieuw te bouwen sportcomplex.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen