Engineering

Sneller schakelen met engineers in eigen huis

Het voortraject van een project is een cruciaal stadium. In die fase worden beslissingen genomen die voor het project van belang zijn. Op dat moment worden uw wensen in het product verwerkt en het voor een ieder visueel gemaakt. Maximale aandacht schenken aan de engineering is daarom eerste vereiste. ER-Sportprojecten heeft die engineers – één voor één ervaren en inventief – in eigen huis. Met alle voordelen van dien.

Neem contact op

KFC aanzicht engineering stadion

Van Autocad tot realisatie

Onze engineers kunnen elk project optimaal op uw wensen toesnijden. Moderne technologie speelt een belangrijke rol in dit traject. ER-sportprojecten engineers werken met geavanceerde computersystemen, op basis van internationaal aanvaarde normen en sterkteberekeningen.
Met gebruikmaking van Autocad en/of sketchup krijgt uw project stap voor stap vorm.
En met ervaren engineers in eigen huis is het sneller schakelen met de specialisten die weer verantwoordelijk zijn voor de uitvoering. Tevens kunnen zij door hun jarenlange praktijkervaring met de producten diverse mogelijkheden aangeven waardoor uw specifieke wens qua toepassingsgebied gerealiseerd en meestal overtroffen wordt

Meer informatie

Wat zeggen anderen?

Wij hebben alle kennis en expertise van Erwin volledig kunnen gebruiken bij de totstandkoming van ons nieuw te bouwen sportcomplex.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen