Montage en service

Montage en service

Als full service bureau voor sportprojecten zijn wij u van dienst met deskundig advies, vormgeving en uitvoer van het project, de levering van kwalitatieve producten en uiteraard ook met montage en service. Onze eigen specialisten beschikken over jarenlange ervaring. Zij staan garant voor een snelle, kundige en milieubewuste montage en verrichten waar nodig en gewenst periodiek onderhoud.

Neem contact op

Montage als onderdeel van een soepel proces

Als uw one stop shop voor alle sportprojecten, van klein tot complex, is het belangrijk dat alle aspecten van uw project soepel verlopen. U schakelt hier niet voor niets een specialist voor in. In de organisatorische fase kunnen wij u indien gewenst volledig ontzorgen. Wij nemen u alle werkzaamheden uit handen. Van planning tot onderhandelingen, leveringen, communicatie met partners, leveranciers en stakeholders en nog veel meer.

Wanneer een volgende fase aanbreekt en het tijd is om uw project op te bouwen, gebruiken wij hiervoor onze eigen monteurs. Zij kennen onze producten door en door omdat zij hier al vele jaren mee werken. Zo zorgen zij voor een optimale montage. Een montage die weinig tijd kost en zorgvuldig wordt aangepakt met respect voor milieu en omgeving.

Ook voor service en onderhoud

Ook na het voltooien van uw sportproject staat ER Sportprojecten voor u klaar. Onze specialisten zorgen niet alleen voor een volledige montage van uw producten, maar kunnen ook zorgdragen voor het onderhoud. Wij realiseren regelmatig tijdelijke installaties of pop-up projecten, maar ook permanente projecten die onderhoud nodig hebben.

Dankzij onze service en onderhoud blijven al uw projecten in optimale staat. Dat is niet alleen fijn voor het oog, maar ook cruciaal voor veilig en verantwoord gebruik. Wij zijn altijd in staat om afspraken op maat met u te maken. Ook bij onze onderhoud- en servicewerkzaamheden kunt u rekenen op uitstekende prijzen.

Meer informatie

Wat zeggen anderen?

Wij hebben alle kennis en expertise van Erwin volledig kunnen gebruiken bij de totstandkoming van ons nieuw te bouwen sportcomplex.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen