Project

Speedsoccerveld FC Gütersloh (D)

Speedsoccerveld FC Gütersloh (D)

Voor de voetbal vereniging Gütersloh hebben wij een outdoor speedsoccerveld mogen plaatsen. Dit is gebeurd op de locatie waar een “loos” stukje kunstgras was maar wel op  prominente plaats heeft gekregen binnen het complex. De jeugd gebruikte dit deel veelal om een balletje over te trappen voor aanvang van een wedstrijd of training net als de naastgelegen school er gebruik van maakte. Door de toevoeging van een sppedsoccerveld is nu de de uitstraling van het complex verhoogd en hebben ook sponsoren een mogelijkheid haar naam kenbaar te maken. Vanaf dag 1 is het veld volop in gebruik voor een spelletje speedsoccer 5vs5 door ieder kind, en ook volwassene. Ook in de avonduren is het veld inzetbaar, door de toegevoegde “stadion” verlichting op alle hoeken en middenlijn. Dus tot in de late uurtjes wordt er volop gesport.

De locatie is gesitueerd op een gering gebruikt kunstgras voetbalveld, wat daarmee een tweede levenscyclus krijgt en niet weggegooid dient te worden. Ook is de multi inzetbaarheid van het complex hiermee vergroot door het gebruik van de voetbalvereniging en de school

Bekijk hieronder de mooie beelden van het outdoor speedsoccerveld te Gütersloh.

Relevante projecten

Padel en speedsoccerkooi Enschede
Bekijk project
+
Tribune Rapido 28mtr te leiden
Bekijk project
+

Wat zeggen anderen?

Wij hebben alle kennis en expertise van Erwin volledig kunnen gebruiken bij de totstandkoming van ons nieuw te bouwen sportcomplex.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen