Project

Tribune Alto 20mtr bij SGM Meiningen (D)

Tribune Alto 20mtr bij SGM Meiningen (D)

Voor de samenwerkende clubs VfL Meiningen 04 , Herpfer SV 07 en SG Helba die zich hebben verenigd in SGM Meiningen, hebben wij een Alto Tribune mogen leveren van 20 meter.

De grootste uitdaging lag in de beschikbare ruimte, waardoor we ons concept mesten aanpassen naar een 3 rijen diep model. Ook dit is voor ER Sportprojecten een “kolfje naar de hand”, omdat wij graag onze producten aanpassen aan de wensen van de klant. Dit customizen kunnen we, aangezien wij zelf het hele engineerings-verhaal en logistieke deel in eigen beheer uitvoeren.

Hiermee heeft de gemeente Meiningen een solide en betrouwbare Alto tribune van hoogwaardige kwaliteit en voldoend aan de laatste veiligheidsnormen? De vakken van 4 meter in de tribune zijn normaal geschikt voor maximaal 40 personen die zittend plaatsnemen, echter is er in Meiningen gekozen de capaciteit terug te brengen naar ca 25mensen.

De bezoekers kunnen nu op hun eye-catcher van een tribune weer beschut naar hun favoriete team kijken zonder last te hebben van de weersinvloeden en sponsoren kunnen hun naam hierop weer trots presenteren.

Relevante projecten

Tribune Alto 36meter met spelerssluis bij DEM te Beverwijk
Bekijk project
+
Tribune Rapido 28mtr te leiden
Bekijk project
+

Wat zeggen anderen?

Wij hebben alle kennis en expertise van Erwin volledig kunnen gebruiken bij de totstandkoming van ons nieuw te bouwen sportcomplex.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen