Project

Tribune Alto voetbal/hockey/teamsport

Tribune Alto voetbal/hockey/teamsport

Op zoek naar een solide en betrouwbare tribune van hoogwaardige kwaliteit en welke voldoet aan de laatste veiligheidsnormen? Dat is de tribune Alto.

De Alto is op te bouwen met vakken van 4 meter. Per vak kunnen er maximaal 40 personen zittend plaatsnemen. De tribune Alto is voorzien van hardhouten zitplanken of kuipstoelen welke in meerdere kleuren te verkrijgen zijn. De inbouwdiepte is 5,1 meter. De totale hoogte is 5 meter, waarbij deze 1 meter boven het maaiveld begint met de eerste zitrij.
Ook is de ruimte onder de tribune een prima opslagruimte voor materialen. D.m.v. een deur te plaatsen in de “rok” van de tribune wordt deze toegankelijk en een afsluitbare ruimte.

De Alto is een eye-catcher op elke locatie en kan tevens zeer goed ingezet worden om aanvullende exploitatie opbreng- sten. De tribune is geschikt voor intensief gebruik door o.a. leisurebe- drijven, sportverenigingen en gemeentes.

Doordat we deze tribune in eigen beheer produceren kunnen wij deze customizen op uw wensen. Daag ons uit om de grenzen van het mogelijke op te zoeken en ons one-stop-shopping ten uitvoer te brengen. Hierbij komen we van idee tot realisatie en is ER-Sportprojecten uw partner ook bij de engineering, sterkteberekening, sondering, vergunning aanvraag en funderings behoefte onder de tribune.

Relevante projecten

Tribune Alto 36meter met spelerssluis bij DEM te Beverwijk
Bekijk project
+
Tribune Rapido 28mtr te leiden
Bekijk project
+

Wat zeggen anderen?

Wij hebben alle kennis en expertise van Erwin volledig kunnen gebruiken bij de totstandkoming van ons nieuw te bouwen sportcomplex.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen