Project

Tribune zonder dak voetbal/hockey/teamsport

Tribune zonder dak voetbal/hockey/teamsport

Op zoek naar een solide en betrouwbare tribune van hoogwaardige kwaliteit en welke voldoet aan de laatste veiligheidsnormen?

Een solide en betrouwbare tribune van hoogwaardige kwaliteit. Dat is de tribune zonder dak. De tribune is op te bouwen met vakken van 3meter en het aantal rijen is flexibel. De tribune is standaard voorzien van hardhouten zitplanken of kuipstoelen welke in meerdere kleuren te verkrijgen zijn. De inbouwdiepte is afhankelijk van het model en keuze aan rijen. Het frame bestaat uit aluminium kokers en zijn bijvoorbeeld bekleed met aluminium traanplaat, hierdoor is het een eye-catcher op elke locatie en kan tevens zeer goed ingezet worden om aanvullende exploitatie opbrengsten te genereren door bedrukte doeken aan de achterzijde te plaatsen.
De tribune is geschikt voor intensief gebruik door o.a. leisurebedrijven, sportverenigingen en gemeentes.

Doordat we deze tribune in eigen beheer produceren kunnen wij deze customizen op uw wensen. Daag ons uit om de grenzen van het mogelijke op te zoeken en ons one-stop-shopping ten uitvoer te brengen. Hierbij komen we van idee tot realisatie en is ER-Sportprojecten uw partner ook bij de engineering, sterkteberekening, sondering, vergunning aanvraag en funderings behoefte onder de tribune

Relevante projecten

Tribune Alto 36meter met spelerssluis bij DEM te Beverwijk
Bekijk project
+
Tribune Rapido 28mtr te leiden
Bekijk project
+

Wat zeggen anderen?

Wij hebben alle kennis en expertise van Erwin volledig kunnen gebruiken bij de totstandkoming van ons nieuw te bouwen sportcomplex.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen