Project

Tribune Rapido 28mtr te leiden

Tribune Rapido 28mtr te leiden

De gemeente Leiden heeft gebruik gemaakt van de mogelijkheid bij onze tribune Rapido om deze Circulair  te (her) gebruiken. Deze mogelijkheid is een essentieel onderdeel door het hergebruik van duurzame materialen en de opbouw als “bouwpakket”. Dit zijn enkel voordelen van samenwerken met ER-Sportprojecten (omdat ze het hele project voor u ten uitvoer brengen) en waarmee een ieder een positieve bijdrage levert aan het hergebruiken van materialen die nog up-to-date zijn.

One-stop-shopping bij ER-Sportprojecten

10 jaar geleden hebben we met ER-Sportprojecten deze 28 meter lange tribune Rapido geleverd bij FC Boshuizen (in Leiden). Nu hebben we deze tribune herplaatst naar de andere kant van het complex naar grote tevredenheid van de opdrachtgever. Tevens hebben we tribune weer compleet nieuw voorzien van een frisse uitstraling, waardoor de Tribune Rapido weer het paradepaardje is van het nieuwe hoofdveld. De supporters kunnen weer beschut de wedstrijden bekijken en de sponsoren kunnen hun uitingen middels de speciale plaatsen op de tribune weer hun naam onder de aandacht brengen van de bezoekers bij de FC Boshuizen.

 

“Duurzaam ondernemen door middel van circulair gebruik van materialen in Sportprojecten”, met ER-Sportprojecten is dit een gouden onderneming!

Relevante projecten

Tribune Alto 36meter met spelerssluis bij DEM te Beverwijk
Bekijk project
+
Speedsoccerveld FC Gütersloh (D)
Bekijk project
+

Wat zeggen anderen?

Wij hebben alle kennis en expertise van Erwin volledig kunnen gebruiken bij de totstandkoming van ons nieuw te bouwen sportcomplex.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen