Project

Tribune Alto 36 meter bij KFC in Koog aan de Zaan

Tribune Alto 36 meter bij KFC in Koog aan de Zaan

Voor zondag 2de klasse KFC te Koog aan de Zaan hebben we een aangepaste tribune Alto mogen leveren.

DeTribune is 36 meter lang en voorzien van een spelerssluis die de verbinding maakt van de achterliggende kleedkamers naar het hoofdveld. Ook is er gekozen voor aanvullende deuren in de achterzijde van de tribune, waardoor de ruimte onder de tribune gebruikt kan worden als opslagruimte. De eye-catcher van een tribune die geplaatst is, is ook helemaal uitgevoerd in de clubkleuren waardoor het echt een gigantische toegevoegde waarde is voor de uitstraling van het complex, waarop sponsoren graag hun naam aan willen verbinden.  Hierdoor is het voor de club het een investering is geworden die zichzelf terug verdient. Boven de spelerssluis hebben we een speakerhok gesitueerd met daarvoor een “kampioenen-bordes”. Welk team wil immers niet de tribune bestijgen om een prijs op te halen na een mooie prestatie op het veld, bijvoorbeeld met toernooien of kampioenschappen

De tribune stoelen hebben een prima zitcomfort en zijn ook uitgevoerd in de clubkleuren.

Al met al een prachtige project die aan alle wensen van de club voldoet. Zowel op financieel gebied, in comfort en efficiënt gebruik van de ruimtes een gigantische toevoeging op dit complex, waarop elke toeschouwer een mooi plekje zal vinden.

Relevante projecten

Tribune Alto 36meter met spelerssluis bij DEM te Beverwijk
Bekijk project
+
Tribune Rapido 28mtr te leiden
Bekijk project
+

Wat zeggen anderen?

Wij hebben alle kennis en expertise van Erwin volledig kunnen gebruiken bij de totstandkoming van ons nieuw te bouwen sportcomplex.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen