Over ons

Over ons

Al sinds 2001 is ER Sportprojecten uw partner bij het realiseren van (complexe) sportprojecten. Wij zijn een full-service adviesbureau dat u van dienst is van begin tot eind. Van het bedenken van of meedenken bij plannen tot het regelen van administratieve verplichtingen en het plaatsen van de laatste stoel op de tribune van een gloednieuw stadion. Wij beschikken over de ervaring en know-how om ook uw project succesvol te begeleiden en af te ronden.

De projecten die wij bedenken, vormgeven, begeleiden en uitvoeren zijn zowel klein als groot. Het kan gaan om het plaatsen van een overkapte fietsenstalling of de bouw van een nieuwe tribune bij een sportvereniging, maar ook om de aanleg van een atletiekbaan, de complete inrichting van een voetbalstadion of de realisatie van een panna court in een woonwijk of een pop-up court in een leegstaand pand.

Interesse?

Uw one stop shop

ER Sportprojecten biedt u kennis en ervaring. Wij beschikken over uitvoerige kennis van de oplossingen en producten die voor uw project nodig zijn. Als uw one stop shop bieden wij u een unieke meerwaarde. U kunt desgewenst uw project volledig aan ons uitbesteden. Planning, communicatie, vergunningen en andere belangrijke zaken die aandacht vereisen, zijn bij ons in kundige handen.

Onze klanten zijn gemeenten, sportverenigingen, ontwikkelaars en particulieren. In vrijwel elke sport is teamwork van groot belang. Dat geldt ook voor onze organisatie. Dankzij onze jarenlange samenwerking met vaste partners en leveranciers, waaronder ERMA Sport voor onze producten, leveren wij u kwaliteit in dienst en product.

Bespreek uw project met ons

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij horen graag over uw project. Op basis van uw wensen kunnen wij u adviseren over de ideale aanpak en hoe wij u kunnen ontzorgen of ondersteunen. Wij beantwoorden graag uw vragen en verzorgen een vrijblijvende offerte.

Meer informatie

Sport is verankerd in de nederlandse samenleving. Dit zie je terug in onze brede klantengroep. Sinds 2001 zijn wij actief voor gemeentes, sportverenigingen en particulieren.


—Erwin Schorn
directeur er sportprojecten
LinkedIn
Contact

Wat zeggen anderen?

Wij hebben alle kennis en expertise van Erwin volledig kunnen gebruiken bij de totstandkoming van ons nieuw te bouwen sportcomplex.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen