Pannakooi hockey

Pannakooi hockey

Een pannakooi voor hockey is een waardevolle aanvulling voor vrijwel elke hockeyvereniging. Wanneer mensen denken aan een pannakooi, wordt vaak gedacht aan een recreatieve kooi bij bijvoorbeeld een speeltuin of -veld. Dat is niet vreemd, want een voetbal pannakooi komt men in steeds meer buurten tegen. Net als een pannakooi voor basketbal en voetbal. Een pannakooi voor hockey is primair bedoeld als extra trainingsveld voor hockeyverenigingen. Hiermee kan op een nieuwe manier getraind worden.

Wat is een pannakooi voor hockey?

Een pannakooi voor hockey is net als een pannakooi voor andere sporten een klein, afgesloten speelveld. Omdat de afmetingen kleiner zijn dan die van een regulier hockeyveld is deze kooi bij uitstek geschikt om te werken aan de functionele techniek. Door te trainen in een pannakooi worden techniek, coördinatie en samenspel in de kleine ruimte verbeterd. Jeugdteams met jongere spelers kunnen volledige partijvormen spelen in deze kooi.

Welke afmetingen zijn mogelijk voor de kooi?

In principe kunnen wij een pannakooi voor hockey in alle gewenste afmetingen leveren, variërend van zeer klein tot die van een volledig veld. De geadviseerde afmeting bedraagt 20 x 10 meter. Met deze afmetingen komen de voordelen van een pannakooi voor hockey optimaal tot hun recht.

Diverse ondergronden

Doorgaans wordt een hockey pannakooi geleverd met een betonnen ondergrond. Als one stop shop kunnen wij u echter op alle gebieden van dienst zijn. Ook qua ondergrond. Heeft u liever een kunstgras ondergrond zodat het spelen in een pannakooi zo veel mogelijk lijkt op spelen op het wedstrijdveld? Dat is geen probleem. Wij kunnen u voorzien van advies en zorgen voor een kwalitatieve oplossing, indien gewenst met onderbouw en drainage.

Een pannakooi voor hockey die het hele jaar te gebruiken is

Wie investeert in een pannakooi voor hockey, wil hier natuurlijk ook zo veel mogelijk van profiteren. In de warme maanden is dit doorgaans geen probleem. Maar hoe zorgt u ervoor dat leden ook in de winter kunnen blijven trainen in de kooi? Wij kunnen ook verlichting plaatsen. De verlichting voor de kooi is volgens hetzelfde principe als die om het veld. Deze stadionverlichting zorgt ervoor dat ook ‘s avonds de bal perfect zichtbaar blijft, zonder hinderlijke schaduwen.

Een kwalitatieve boarding voor comfort en duurzaamheid

In een hockey pannakooi schiet de bal met regelmaat tegen de boarding aan. Daarom zorgen wij voor een kwalitatieve boarding die deze impact kan absorberen. De PE-boarding die ER Sportprojecten gebruikt kan krimpen en uitzetten onder weersinvloeden, is absorberend en kent een lange levensduur. De staanders zijn van verzinkt staal. Met een hoogte van 1,5 meter biedt de boarding goede beschutting. De boarding is bovendien voorzien van slagplanken voor wedstrijdechte situaties en kan worden gebruikt voor het plaatsen van reclameborden. Dit maakt het aanschaffen van een pannakooi voor hockey commercieel gezien zeer interessant.

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Pannakooi hockey
ER Sportprojecten
 • ER Sportprojecten
 • Twentepoort Oost 61-25
 • 7609 RG Almelo
Vandaag
Toon alle openingstijden

aanvragen pannakooi hockey


  Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de sleutel.

  Wat zeggen anderen?

  Wij hebben alle kennis en expertise van Erwin volledig kunnen gebruiken bij de totstandkoming van ons nieuw te bouwen sportcomplex.

  Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Vraag vrijblijvend een offerte aan.

  Offerte aanvragen