Pannakooi voetbal

Pannakooi voetbal

Een pannakooi voor voetbal is de droom van iedere straatvoetballer. Ook bij verenigingen kan zo’n kooi een zeer waardevolle toevoeging vormen. ER Sportprojecten ontwerpt en installeert kwalitatieve pannakooien voor lokale overheden en sportverenigingen.

De voordelen van een pannakooi voor voetbal

Voetbal draait voor een groot gedeelte om techniek. Er is haast geen betere manier denkbaar om de techniek van voetballers te trainen en verbeteren dan met behulp van een voetbal pannakooi. Techniek en balcontrole, maar ook snelheid, inzicht en teamwork in de kleine ruimte worden allemaal gestimuleerd en ontwikkeld in de kooi. Ook is een pannakooi voor voetbal uitstekend geschikt voor partijvormen met een hoge intensiteit om zo uithoudingsvermogen te trainen.

Wat is een geschikte afmeting?

ER Sportprojecten kan een pannakooi voor voetbal in alle afmetingen realiseren. De klassieke afmeting 30 x 15 meter wordt geadviseerd voor 5 tegen 5 partijspelen. Voor de jongste leeftijdscategorieen of partijen met minder spelers is een afmeting van 25 x 10 meter aan te raden. Wij kunnen de kooi voor u ontwerpen en plaatsen in de gewenste afmetingen, met de gewenste ondergrond.

De kosten van een pannakooi voor voetbal

De kosten van een pannakooi voor voetbal zijn sterk afhankelijk van het ontwerp en de verlangde afmetingen. Wilt u de mogelijkheden bespreken en de kosten voor de door u gewenste voetbal pannakooi weten? Neem dan contact met ons op. Wij verzorgen graag een offerte op maat.

Welke ondergrond wenst u?

Wij zijn uw one stop shop voor elke pannakooi voor voetbal. U kunt op ons rekenen voor gedegen advies over de ondergrond die het beste bij uw wensen en eisen past. Beton, gras of kunstgras? Het is allemaal mogelijk en wij realiseren het graag voor u, inclusief onderbouw en waterdrainage waar van toepassing.

Een goed verlichte voetbal pannakooi

Of het nu gaat om een kooi in een openbare ruimte of bij een vereniging: voetballers willen zoveel mogelijk met de bal bezig zijn. Ook ‘s avonds na het eten of tijdens een avondtraining. Daarom kunnen wij uw pannakooi voor voetbal voorzien van kwalitatieve stadionverlichting. Dit zorgt voor een perfect verlichte kooi zonder hinderlijke schaduwen.

De juiste boarding

Wij voorzien u op alle gebieden van advies om zo uw ideale pannakooi voor voetbal te creëren. Een belangrijke rol is daarbij weggelegd voor de boarding. Heeft u behoefte aan een sterk, duurzaam en onderhoudsarm roosterprofiel of sandwichpanelen? Of wilt u een netconstructie die zorgt voor een nog sneller spel (ideaal voor speedsoccer)? Wij hebben altijd het juiste type boarding voor u: van geluidsabsorberend tot reclameboarding voor extra commerciële mogelijkheden.

Bespreek uw gewenste pannakooi voor voetbal met ons

Neem contact met ER Sportprojecten op om uw gewenste pannakooi voor voetbal te bespreken. Wij beantwoorden graag uw vragen, denken met u mee en werken alles uit in een aantrekkelijk op maat gemaakt voorstel.

pannakooi voetbal
ER Sportprojecten
 • ER Sportprojecten
 • Twentepoort Oost 61-25
 • 7609 RG Almelo
Vandaag
Toon alle openingstijden

Aanvraag voor pannakooi voetbal


  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van sleutel.

  Wat zeggen anderen?

  Wij hebben alle kennis en expertise van Erwin volledig kunnen gebruiken bij de totstandkoming van ons nieuw te bouwen sportcomplex.

  Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Vraag vrijblijvend een offerte aan.

  Offerte aanvragen